Organisaatioille

Palvelut organisaatioille

  • tiimien työn kehittäminen ja valmennus
  • vertaisoppimisen fasilitointi
  • tiimien kehittämispäivien fasilitointi

Sinun tiimiäsi ajatellen

Minä ja yritykseni Pelkotanssi Oy olemme täällä palvelemassa erilaisten organisaatioiden ja yritysten asiantuntijatiimejä. Pyrkimyksenä on saada tiimin koko potentiaali käyttöön jokapäiväisessa arjessa. Kun tiimi kantaa itsenäisesti vastuuta oman osaamisensa kehittämisestä, tiimi sitoutuu työhönsä ja sen kehittämiseen eri tavalla kuin ennen. Yhteisen maiseman maalaaminen ja oman osuuden näkeminen yhteisessä työssä on ensiarvoisen tärkeää. Muuttuvassa toimintaympäristössä on päivitettävä yhteistä näkemystä edes kerran vuodessa. Pienillä muutoksilla ajattelussa tehdään isoja muutoksia pitkän ajan kuluessa.

Osaaminen kehittyy täyteen potentiaaliinsa turvallisessa ympäristössä. Luottamuksen ilmapiiri, virheiden salliminen ja avoimuus ovat lähtökohtia osaamisen johtamiseen. Oppimiseen sisältyy epämukavia tunteita, mutta yhdessä tiimin kanssa tehden se voi olla jopa nautinnollista. Organisaatioiden kilpailukyky nojaa tämä päivänä tiimien osaamiseen ja innovointikykyyn. Oppiminen ja tiimin työn kehittäminen yksinkertaisilla askeleilla vie tarvittuun lopputulokseen.

Tiimipäällikkö, -valmentaja tai tiiminvetäjä!

Jos tarvitset apua tiimisi työn ja osaamisen kehittämiseen, ole yhteydessä minuun: virpi@pelkotanssi.fi tai yhteyslomakkeella. Yhteyssivulla voit myös huoletta varata kalenteristani 30min sparrauspuhelun. Puhelu on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Matkaa voi jatkaa vain sieltä, missä ollaan nyt.

(Visited 70 times, 1 visits today)