Valmennukset

"Oi jospa aloittaisimme siitä, mikä on tarpeen ja jatkaisimme sillä, mikä on mahdollista, niin saisimme aikanaan havaita tehneemme sen, mikä maailman vankien mielestä on mahdotonta."  – Fransiscus Assisilainen

Ota yhteyttä ›

Yritysvalmennus asiantuntijatiimeille Tampereelta kautta maan

Kun muutokset ovat edessä, matkalla on hidasteita tai tiimi ei toimi, autan teidät tavoitteisiin. 

Onko organisaatiossasi tapahtumassa toimintaympäristön ja asiantuntijatiimin työhön liittyviä muutoksia? Tuntuuko, että jokin tiimissä ei toimi ja tunnelma on virittynyt jännitteiseksi? Yritysvalmennukseni avulla uudet tuulet eivät tunnu myrskyiltä, tavoitteet kirkastuvat ja muutos mahdollistuu. Saatte selkeämmän näkymän paitsi yhteisönne nykytilanteeseen myös tulevaan sekä siihen, miten tähän päästään. 

Valmennuspalveluihini kuuluvat tiimien työn kehittäminen, vertaisoppimisen fasilitointi ja tiimien kehittämispäivien fasilitointi. Pidän tärkeänä turvallisen ilmapiirin luomista, jossa jokainen rohkaistuu kohtaamaan muutoksen ja siihen liittyvät epämieluista tunteet. Näin pelon voima vaimenee, luottamus kasvaa ja asenteet muuttuvat avoimemmiksi. Omia mielen uskomuksia, jotka voivat rajoittaa kehittymistä, saadaan myös ravisteltua ja niistä voidaan vapautua.

Jokaiselle tiimin jäsenelle löytyy omat mielekkäät tapansa oppia ja oma paikkansa muutoksen sisäänajossa.

Ota yhteyttä ›

Ratkaiseva potentiaali voi piileskellä – löydetään se yhdessä

Organisaatiovalmennuksessa uuden omaksuminen lähtee tiimin potentiaalista. Toisinaan potentiaali voi uinua, mutta oikeilla työkaluilla se saadaan herätettyä ja ohjattua päivittäiseen käyttöön. Ja kun potentiaali valjastetaan tiimin osaamisen kehittämiseen, sitoutuu tiimi työhönsä eri tavalla kuin ennen ja tarvittava lopputulos saavutetaan. 

Juurikin tiimien osaaminen ja innovointikyky ovat tärkeässä roolissa tämän päivän kilpailukyvyssä. Toimintaympäristöt muuttuvat tuon tuostakin, ja pienilläkin muutoksilla ajattelussa tehdään isoja muutoksia pitkän ajan kuluessa. Kun tiimi oppii uutta, se ruokkii kulttuuria, jossa epämukavuusalueelle meneminen tapahtuu jatkossakin rohkeammin. 

Tarjoamme niin yksittäisiä luentoja kuin useamman kerran työpajajaksoja tarpeesi mukaan.

Ota yhteyttä, jos sinun organiaatiossasi on tarvetta asiantuntijatiimin valmennukselle. Kerron lisää, miten voin auttaa juuri teitä. Valmennukseni voivat tapahtua paikan päällä Tampereen ja Etelä-Suomen alueella sekä etäyhteyksin minne päin Suomea tahansa.

Ota yhteyttä ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita